CONDIȚII GENERALE PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI UCENIC


 1. INTRODUCERE 
  
 Prezențele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului UCENIC de către vizitatori sau clienți. 
 Accesând și navigând pe acest site, acceptați, de facto, termenii de utilizare descriși în continuare. 
  
 2. CONȚINUTUL INFORMAȚIILOR SITE-ULUI 
  
 Nici o informație prezentă pe acest site nu va fi considerată drept ofertă de produse sau servicii în general și produse sau servicii software în special, venind din partea companiei noastre. 
  
 3. NEANGAJAREA RĂSPUNDERII 
  
 Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a produselor și serviciilor noastre. UCENIC nu va acordă nici o garanție referitoare la: 
 a.      utilizarea anevoioasă sau întreruperea în utilizare a site-ului; 
 b.      afectarea în sens negativ a altor sisteme (computer, tabletă, telefon) prin utilizarea site-ului; 
 Astfel Innerlook Solutions (UCENIC) nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său. 
  
 4. DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI 
  
 Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea Innerlook Solutions, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă. 
 Întregul conținut al site-ului UCENIC – www.ucenic.com este protejat prin Legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt deținute de compania noastră. Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea Innerlook Solutions. 
  
 5. OBIECTIVUL CONȚINUTULUI SITE-ULUI 
  
 Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informații actualizate și exacte. Compania noastră nu poate garanta că prezențele pagini nu conțin erori, și asigură că va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori. 
 Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze UCENIC prin formularele de commanda, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, taxelor, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură. 
  
 6. INFORMAȚII PERSONALE 
  
 Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, scopul este identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site. 
 Cu scopul de a răspunde mai bine nevoilor și întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice. 
 Pentru mai multe informații vă rugăm să verificați secțiunea de GDPR a site-ului 
  

 7. LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI 
  
 Prezentul site poate conține link-uri sau trimiteri către alte site-uri considerate utile în legătură cu conținutul site-ului sau/și care nu se află sub controlul său îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor link-uri sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri. 
 UCENIC nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere pe site-ul său. 
  
 8. INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI 
  
 Orice persoană care vizitează site-ul UCENIC www.ucenic.com  și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site, își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru următoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către UCENIC în vederea efectuării de studii de piață; transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către compania noastră a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresates alte activități întreprinse de și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului. 
 Utilizarea în continuare a acestui site constituie acordul expres și neechivoc al dumneavoastră în conformitate cu prevederile GDPR pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulație a acestor date. 
 Pentru orice nelămurire în legătură cu exercitarea drepturilor dumneavaoastra referitoare la utilizarea site-ului și la protecția utilizării va rugăm să ne contactați la info@ucenic.com  
  
 Am citit cele enunțate mai sus și declar că sunt de acord cu conținutul acestor condiții.